POROČNI FOTOGRAF 2021

Po poklicu sem inženir multimedijske produkcije, kot fotograf pa imam srečo, da lahko občudujem človekove odnose in družinske vezi. Prav družina me je namreč po naključju predstavila fotografiji, ko je starejši brat kupil svoj prvi fotoaparat. V trenutku, ko mi ga je podal v roke, se je v meni prižgala iskrica strasti do fotografije, ki je skozi leta zrasla v pravi ogenj. Privarčeval sem denar za lasten fotoaparat – in svojemu ognju le še dodajal gorivo.

Občutek za fotografijo sem začel pridobivati s posnetki narave, kamor se je vedno prijetno zatekati, bodisi v dobrem počutju ali pa v stiski. Kot navdušenec nad avtomobili sem posnel tudi nekaj jeklenih lepotcev, nadaljeval pa sem s portretno fotografijo. Spoznal sem, da je prav fotografiranje ljudi neizmerno zabavno in razgibano. Od nekdaj sem tudi občudoval poroke, kjer oživi obilica lepih občutkov, smeha in solz sreče. Zopet se lahko zahvalim svojima bratoma, ki sta mi na njunih porokah dala možnost, da na kamero ujamem ta čudovita dneva, saj sem tako spoznal svojo resnično poklicanost na tem svetu. Zdaj jo z veseljem delim tudi z vami.

Bodimo prijatelji

MOJ PRISTOP

Moje delo odlikujeta profesionalnost, dobra organizacija in pozitivna energija v stikih z ljudmi. Dejstvo, da je komunikacija ključ do uspešnega odnosa, drži tudi v mojem poklicu. Na našem predhodnem srečanju v živo mi zaupajte vaše cilje, ideje, predloge in morebitne zadržke, vse ostalo pa lahko prepustite meni. Zaupajte mi, sprostite se pred objektivom in na fotografijah pričakujte vaše najboljše in najbolj iskrene trenutke. Skupaj bomo tako pričarali čudovito doživetje, prilagojeno vašim željam, vi pa ga boste lahko na fotografijah občudovali za vedno.

Moj fotografski stil poročnih, družinskih, nosečniških ali portretnih fotografij zaznamujejo naravne barve s temnejšimi zelenimi toni. Vaše posebne priložnosti in prelomnice želim v objektiv ujeti v vsej njihovi pristnosti ter ohraniti vašo naravno lepoto, zato fotografije ne vsebujejo preveč kontrasta. Obenem pa boste ob pogledu nanje pomislili, da so trenutki, zajeti na njih, kot iz filma.